Baselworld 2018 – Credor

Credorin vuonna 2008 julkaistu alkuperäinen Eichi ja sen seuraaja vuonna 2014, Eichi II, saivat maailmanlaajuisesti suurta kiitosta yksinkertaisesta suunnittelustaan, koneiston hienosta viimeistelystä, innovatiivisesta vääntömomentin palautusjärjestelmästä ja ennen kaikkea käsin maalatusta, puhtaan valkoisesta posliini taulustaan.

Nyt, kymmenen vuotta myöhemmin, uusi Eichin II tuo kaikki nämä ominaisuudet yhteen uudessa 18k ruusukultaisessa versiossa. Kello on saatavilla elokuussa valituissa Seiko kaupoissa ja vähittäiskaupan kumppaneissa ympäri maailmaa.

Kylmätaottu kuori ja Zaratsu-kiillotus

Ruusukultaisessa kuoressa yhdistyy tarkkuus ja loisto, joka voidaan saavuttaa vain yhdistämällä kylmätaontaprosessi huolelliseen käsin kiillottamiseen. Kylmätaonnan aikaansaaman suuremman tiheyden ansiosta kaikki pinnat peilaavat kirkkaasti ja ilman häiriöitä. Tyylikkäästi kaarevat pinnat ovat Zaratsu-kiillotettu, tuottaen täydellisen pinnan ilman vääristymiä.

Eichi II, käsintehty mestariteos

Eichi tarkoittaa japaniksi viisautta. Nimi kuvaa perinteisten japanilaisten kelloseppien taitojen yhdistymistä edistyneen Spring Drive -teknologian kanssa. Kaikkien osien suunnittelusta taulun käsinmaalaukseen vastaa Micro Artist Studio mestarit. Vuonna 2000 perustettu studio on kehittänyt maailmanlaajuisen maineen mestariteoksilla kuten Credor Spring Drive Sonnerie (2006), Credor Spring Drive Minute Repeater (2011), Credor Spring Drive Eichi II (2014) ja Grand Seiko Spring Drive 8 Day Power Reserve (2016).

Spring Drive ja Torque Return System

Eichi II ei ole pelkästään kaunis mestariteos, vaan se pitää sisällään todella merkittäviä teknisiä suoristuksia. Käytetyn Spring Driven koneiston tarkkuus on yksi sekunti päivässä. Torque Return System on mekanismi, joka maksimoi jousen vääntömomentin. Sen jälkeen, kun jousi on kireällä, vääntömomentti on korkeimmillaan ja noin 30% käytettävissä olevasta tehosta ei tarvita kellon käynnin. Patentoitu Torque Return System käyttää tätä ylijäämäenergiaa jousen vetoon, jonka ansiosta saadaan käyntivaraan noin 25% lisä.

Credor Spring Drive Eiki II 18k Rose Gold: GBLT998

GBLT998
 • Koneisto: 7R14
 • Tyyppi: Manuaali Tourque Return System
 • Käyntivara: 60 tuntia
 • Tarkkuus: +/- 1 sekunti päivässä (+/- 15 sekuntia kuukaudessa)
 • Käyntivarailmaisin
 • Laakerikivet: 41

Tekniset tiedot

 • 18k ruusukultainen kuori ja rannekelukko, valkoinen posliinitaulu
 • Safiirilasike, jossa heijastamaton pinnoite Läpinäkyvä kotelo
 • Vedenkestävyys: 3 bar (30m)
 • Magneettisuojaus: 4 800 A / m
 • Halkaisija: 39 mm, syvyys: 10,3 mm
 • Krokotiilinahkainen ranneke, jossa on kolminkertainen lukko painikkeella

Suositeltu vähittäismyyntihinta Japanissa, ilman veroa: ¥ 4,300,000 (~33 000,00 €)

 

Lähde ja kuvat: https://www.seikowatches.com/global-en/news/20180322_11

Related Articles

Baselworld 2018 – Seiko Astron

Vuonna 2017 julkaistu Astron Executive -sarja, oli ensimmäinen Astron suunniteltu erityisesti niille, jotka haluavat monipuolisen kellon jokaiseen tilanteeseen. Sarja laajentuu nyt sporttisemmalla muotoilulla, kohdeyleisönä henkilöt…

Responses