Baselworld 2018 – Fabien Cousteau, Seiko Prospexin uusi yhteistyökumppani

Seiko ilmoitti Baselissa uudesta yhteistyökumppanuudestaan ​​merentutkijan ja merten suojelijan, Fabien Cousteun kanssa. Kuten isoisänsä, Fabien on omistanut elämänsä valtameret tutkimiseen ja niiden terveyden edistämiseksi.

Seiko odottaa innolla yhteistyötä Fabienin kanssa, joka keskittyy Prospex sukelluskellojen kokoelmaan. Lisäksi Seiko osallistuu Fabienin perustamaan, Fabien Cousteau Ocean Learning Centerin toimintaan.

Yhteistyön myötä on myös perustettu oma Seiko Prospex Instagram-tili, johon lisätään materiaalia Fabienin toiminnasta, seikkailuista ja löydöistä. Seiko kutsuu toimintaan mukaan myös sukeltajia, ympäristönsuojelijoita ja meribiologeja keräämään tarinoita, kokemuksia ja ideoita tulevaisuutta varten. Tavoitteena on, että siitä tulee arvokas resurssi maailman merten ystäville.

Fabien pyrkii kaikessa toiminnassaan laajentamaan tietämystä merten terveydestä ja tilasta. Seiko on ylpeä siitä, että se on osa Fabienin seikkailuja tänään ja tulevaisuudessa.

Seiko Prospex virallinen Instagram-tili: www.instagram.com/seiko_prospex/

Seiko Prospex virallinen sivusto: www.seikowatches.com/global-en/products/prospex/

Fabien Cousteau

Jacques-Yves Cousteun ensimmäinen lapsenlapsi Fabien, vietti varhaiset vuotensa isoisänsä aluksilla, Calypso ja Alcyone. Fabien aloitti sukelluksen jo neljävuotiaana ja on selkeästi perinyt sukunsa intohimon meriä kohtaan. Fabien on tunnettu kirjailijana, puhujana ja merten lähettiläänä. Fabien on ehkä parhaiten tunnettu haitutkimuksistaan. Vuosina 2000-2002 Fabien toimi National Geographicin Explorer-at-Large ja teki yhteistyötä TV-ohjelmassa “Attack of the Mystery Shark”, ohjelmalla pyrittiin muuttamaan käsityksiä haikaloista. Vuosina 2003-2006 hän tuotti dokumentin “Mind of a demon”. Seuraavan neljän vuoden ajan (2006-2010) Fabien osallistui isänsä, Jean-Michel Cousteun, kanssa ohjelmasarjassa “Ocean Adventures“. Kesäkuussa 2014 Fabien ja hänen tiiminsä lähtivät Mission 31 -aluksella suorittamaan maailman toistaiseksi pisintä tieteellistä retkikuntaa Floridan rannikolle. Nykyään Fabien työskentelee monessa hyväntekeväisyysjärjestössä, keskittyen erityisesti paikallisten yhteisöjen ja lasten osallistamisessa paikallisten vesien ekosysteemien palauttamisessa. Vuonna 2016 Fabien perusti Fabien Cousteau Ocean Learning Centerin.

SNE498

  • Koneisto: V157
  • Käyntivoima: Valo
  • Tarkkuus: +/- 15 sekuntia kuukaudessa (5 ° C – 35 ° C)

Tekniset tiedot

  • Kuori ruostumatonta terästä, mustalla ja kultaisella kovapinnoitteella
  • Kierrettävä takakansi ja ruuvinuppi
  • Halkaisija: 46,7 mm, paksuus: 12,4 mm
  • Vedenkestävyys: 200 m
  • Magneetisuojaus: 4 800 A / m
  • Silikoniranneke

Suositeltu vähittäismyyntihinta Euroopassa: 420,00 €

 

Lähde ja kuvat: https://www.seikowatches.com/global-en/news/20180322-7

Related Articles

Baselworld 2018 – Seiko Astron

Vuonna 2017 julkaistu Astron Executive -sarja, oli ensimmäinen Astron suunniteltu erityisesti niille, jotka haluavat monipuolisen kellon jokaiseen tilanteeseen. Sarja laajentuu nyt sporttisemmalla muotoilulla, kohdeyleisönä henkilöt…

Responses