Seikoholisti

Seikoholisti on uusi japanilaisiin kelloihin keskittyvä sivusto, yhteisö ja verkkojulkaisu. Tavoitteena on lisätä japanilaisen horologian tietämystä suomalaisissa kellopiireissä ja tuoda syvempää ymmärrystä sen tuomiin mahdollisuuksiin.

Mielenkiinto Japanilaisia kelloja kohtaan on Suomessa vahvassa nousussa ja uusia harrastajia tulee tasaisella tahdilla. Tästä syystä onkin luontevaa että heille on tarjolla oma kanava, joka keskittyy puhtaasti aihealueeseen ilman muita häiriötekijöitä. Sivustoa ylläpidetään puhtaasti harrastajavoimin ja tarkoitus on tuottaa uutta sisältöä säännöllisen epäsäännöllisesti, mukana olevien henkilöiden mahdollisuuksien mukaisesti.

Sivustolta löytyy myös keskustelupalsta, joka tarjoaa hieman paremman keskustelualustan, kuin tällä hetkellä aktiivisessa käytössä oleva Facebookin Seikoholisti -ryhmä. Tarkoitus on myös lisätä sivustolle hyödyllistä dokumentaatiota kuten tuotekuvastoja, koneistotietoa, ohjeistuksia kellon iän määrittämiseksi jne. Otamme myös mielellämme vastaan kehitysajatuksia!

Toivottavasti pystymme palvelemaan teitä harrastajia mahdollisimman hyvin, tuottaen tarpeellista ja mielenkiintoista sisältöä tasaisella tahdilla. Tervetuloa!

Related Articles

Baselworld 2018 – Seiko Astron

Vuonna 2017 julkaistu Astron Executive -sarja, oli ensimmäinen Astron suunniteltu erityisesti niille, jotka haluavat monipuolisen kellon jokaiseen tilanteeseen. Sarja laajentuu nyt sporttisemmalla muotoilulla, kohdeyleisönä henkilöt…

G-Lide! GWX-5600-1JF

Tämänkertaisen Viikon-G -katsauksen kohteena on vuonna 2010 julkaistu GWX-5600-1JF, moduuli 3215. Kyseessä on Japanese Domestic Market (JDM)-malli, joka tarkoittaa että saatavuus rajoittuu ainoastaan Japaniin. Japani-versioiden…

Responses